неділю, 24 серпня 2014 р.

З Днем Незалежності!

23-й рік незалежної державності України став, без перебільшення, найбільш драматичним та важким в нашій новітній історії.
Українці позбулись корумпованого режиму, заплативши за це життями своїх синів та дочок, для яких «Україна», «людська гідність», «чесність» та «демократія» не є просто словами, але суттю їх існування.
Ми лише розпочали відновлення нашої держави та повернення її на шлях до спільного Європейського дому, як на нашу землю знову прийшов ворог, який протягом століть не давав нам мирно жити, будувати, вирощувати наших дітей. Цей ворог відбирав у нас Крим, де живуть 2 мільйони наших співвітчизників, цей ворог дурить наших людей в Донецьку та Луганську, підбиваючи їх на війну з їхніми братами, цей ворог хоче відірвати ще більший шматок нашої землі на Сході України, надсилає найманців і зброю, фінансує терористів, підступно і боягузливо, з-за кордону обстрілює наших військових та мирне населення.
Цього року буде вирішено чи Україна знайде сили вичистити з своєї землі заразу сепаратизму та тероризму, чи зможуть українці повернутись один до одного обличчям і заради майбутнього наших дітей відкласти в сторону непорозуміння і підозри, скласти зброю, відбудувати школи й дитячі садки, мости і фабрики, міста й села, зруйновані війною.
Зараз, як ніколи, Україна потребує допомоги від своєї закордонної громади, урядів держав, де знайшли для себе нову Батьківщину мільйони українців. Я знаю, як болить за Україною ваша душа, як багато ви робите, щоб допомогти їй. Ми відчуваємо вашу підтримку і розраховуємо на вас. Разом ми вистоїмо і побудуємо ту Україну, про яку мріяли покоління наших батьків та дідів.

Немає коментарів:

Дописати коментар